Erkend Elektrotechnisch Intallateur
BR8 Projects

Onze Services

Wij bieden een breed scala aan professionele diensten, zodat we aan uw behoeften kunnen voldoen.

Elektrotechniek

Wij ontzorgen klanten middels het volledig organiseren en invullen van de technische dienstverlening aan gebouwgebonden installaties, waarbij technische vraagstukken effectief, begrijpelijk en transparant worden uitgelegd en opgelost.
Of het hierbij gaat om het voldoen aan wet- & regelgeving, het volledig installeren, beheren of onderhouden. Wij nemen deze verantwoordelijkheid graag van u over.

Verlichting

Wilt u graag uw woonkamer of werkruimte de juiste uitstraling geven of wellicht duurzamer inrichten dan kunnen wij u daarin adviseren door uw wensen te vertalen in een lichtplan rekening houdend met terug brengen van uw verbruik in energie.
Door onze betrouwbare leveranciers blijven wij continu op de hoogte van de ontwikkelingen op de markt met betrekking tot producten en energiebesparing.

Domotica

Domotica moet ervoor zorgen dat processen in een woning of gebouw geautomatiseerd kunnen worden door het toepassen van elektronica. 
In het huis van de toekomst lijken we er niet meer omheen te kunnen. Een dergelijk huis waarin domotica is gebruikt, is van de nodige gemakken voorzien. Ook is zo’n huis vaak veiliger en energiezuiniger dan huizen waarin je geen domotica tegenkomt. 
Domotica zorgt ervoor dat een huis of gebouw ‘slim’ wordt gemaakt. 

Datanetwerken

Tegenwoordig kunt u haast niet meer zonder een betrouwbaar netwerk. Wij zijn ons hier zeker van bewust en denken met u mee.
Bij de aanleg van datanetwerken werken wij alleen met kwaliteitscomponenten en -bekabeling, zodat u verzekerd bent van een goed werkend netwerk.
Ook wanneer er een bestaand netwerk aanwezig is, maar deze uitgebreid of geoptimaliseerd moet worden kunt u ons inschakelen. Wij nemen dan het bestaande netwerk als basis en breiden deze in nauw overleg met u uit.

Beveiliging

Wij kunnen u adviseren over elektronische installaties voor inbraakbeveiliging en deze voor u installeren. 
Naast inbraakbeveiliging is brandbeveiliging belangrijk. U moet er niet aan denken maar een brand kan altijd en overal voorkomen. Een brandmeldinstallatie is bedoeld om een brand vroeg te signaleren, zodat er snel maatregelingen genomen kunnen worden. Hoe eerder de brand wordt ontdekt, hoe groter de kans dat mensen en dieren in veiligheid gebracht kunnen worden. 
Wij werken met professionele elektronische beveiligingsinstallaties en brandmeldinstallaties. 

Toegangscontrole

De behoefte aan veiligheid, beveiliging, beheersbaarheid en gebruiksgemak in gebouwen neemt toe. Mensen worden kritischer, hebben hogere verwachtingen en stellen meer eisen aan de functionaliteit van een deur of hek.
Er is een duidelijke verschuiving zichtbaar in de markt van mechanische naar elektromechanische deuroplossingen. 
Door de enorme ontwikkeling van IT wordt ook software meer geïntegreerd in beveiligingsoplossingen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij helpen u graag!

Wij willen precies weten waar u behoefte aan hebt, zodat wij u de optimale oplossing kunnen bieden. Laat ons weten wat u wilt en wij zullen ons uiterste best doen om u van dienst te zijn.